Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και την βοηθούν να αναπτυχθεί και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες. Η τελική μορφή μιας ιστοσελίδας είναι αποτέλεσμα οργάνωσης, έρευνας του ανταγωνισμού και ανάλυσης των αναγκών σας.

 

ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

 Αποτελεί την ιδανική “εταιρική κάρτα” διαδικτύου, και απευθύνεται σε  εταιρίες, επιχειρήσεις ή ιδιώτες που επιθυμούν να εδραιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να προβληθούν μέσω αυτού. Το πακέτο standard ενσωματώνει τα βασικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες μιας συμβατικής στατικής ιστοσελίδας. Αποτελεί μια οικονομική λύση αλλά ταυτόχρονα καινοτόμα, πρωτότυπη και λειτουργική.

 

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε εταιρία, επιχείρηση ή ιδιώτη που  επιθυμεί να διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εύκολα, γρήγορα και χωρίς τη δική μας παρέμβαση. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις αφού  το σύστημα παρέχει φιλικές προς το χρήστη διεπαφές για την ανανέωση του περιεχομένου, από οποιοδήποτε υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το πακέτο είναι κατάλληλο όταν η συχνή ανανέωση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας είναι απαραίτητη.

 

WEB PORTALS

Το Web portal είναι μια ιστοσελίδα που ενσωματώνει πληροφορίες και υπηρεσίες, ώστε να αποτελεί μια πύλη για τους επισκέπτες, και συχνά γίνεται η αρχική σελίδα στον browser τους. Παρέχει πληροφορίες γενικού ή ειδικού περιεχομένου υπό τη μορφή άρθρων και ειδήσεων και ενσωματώνει online κοινότητες forum καθώς και υπηρεσίες αναζήτησης / επικοινωνίας / ψυχαγωγίας. Η συνεχής ανανέωση στο περιεχόμενο παροτρύνει τον επισκέπτη να επισκέπτεται τακτικά ώστε να ενημερώνεται για το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει.

 

E-SHOP - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ανεξάρτητα με το είδος των προϊόντων που πουλάτε, το διαδίκτυο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την αύξηση των πωλήσεων και τη μείωση των εξόδων της επιχείρησης σας. Με την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας δίνεται η δυνατότητα να δέχεστε παραγγελίες συνεχώς  και να είστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η παραγγελία των προϊόντων γίνεται on-line με δυνατότητα πολλαπλών τρόπων εξόφλησης παραγγελιών (αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική κάρτα). Η κατασκευή ιστοσελίδας Ε-Shop ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν την μεγάλη επισκεψιμότητα,την εύκολη διαχείριση και την ασφάλεια των συναλλαγών.